Uppdatering kring vårterminen 2020

Hej, alla!

Här kommer en uppdatering kring läget.

  • Vi har kvar den gamla lokalen i Jordbro under våren 2020 och kommer bara ha två barngrupper där: en nybörjargrupp och en fortsättningsgrupp. Vi kommer framför allt placera barn från Jordbro-VH och Tungelsta i dessa grupper så de har nära till träning. Resten av medlemmar, inkl. Vendelsö placeras i grupper som tränar i vår nya lokal i Handen. Dalarö kommer fortsätta köra i Dalaröhallen men kanske inte båda dagar, vi återkommer kring det.
  • Vi behöver hjälp med flytt och att ställa i ordning den nya lokalen på Hanterverkarvägen 25B. Vi samlas nu på lördag den 11 januari, kl. 09:00 på Hantverkarvägen 25B dvs vid nya lokalen. Vi delar upp oss, vissa bygger/river, andra flyttar, målar osv. Det man känner att man klarar av. Man stannar så länge man kan och orkar. Har ni egna verktyg så kan ni gärna ta de med. Snickare/elektriker/målare är så klart extra bra att ha. Men som sagt, all hjälp välkomnas!

Mer information kring grupper, träningsschema och annat kommer skickas ut per mail.

Mvh,
Styrelse