8 april, 2017

Kontakt

Har du frågor eller funderingar – kring taekwondo eller Viking? Tveka inte att kontakta oss, fyll i samtliga fält i formuläret och vi återkommer till dig snarast.

Vanligaste frågor

Vilken grupp som passar dig beror främst på ditt bälte och ålder – i vissa fall beror det även på ditt syfte och mål med träning. Du kan läsa mer om våra träningsgrupper här.

När du kan börja träna beror på säsongen (datumet) du vill börja träna. Om det är en termin som pågår måste vi först se över om det finns plats. Vill du börja i slutet av en termin rekommenderar vi alltid att vänta till nästkommande termin. Skulle du vilja träna under tiden som vi har våra uppehåll så får du vänta till nästa termin börjar.

Hösttermin (vanligtvis september till sista veckan i november/första veckan i december)

Uppehåll januari

Vårtermin (vanligtvis första veckan i februari till sista veckan i maj/första veckan i juni)

Uppehåll juli-augusti

OBS! Notera att det inför varje termin kan förekomma ändringar i start- och slutdatum.

Du kan anmäla dig genom att fylla i en intresseanmälan så skickar vi dig tider och datum du kan provträna utefter dina önskemål.


Exempelvis: Stefan vill börja träna så fort som möjligt. Dagens datum är 23 oktober. Stefan kan med stor sannolikhet börja träna omgående för att det finns en pågående termin.

Wilma vill börja träna snarast. Det är den 12 augusti och eftersom det inte pågår en termin just nu så får hon anmäla sig till höstterminen som börjar i september.

Du anmäler dig till en ny termin genom att fylla i en intresseanmälan.

Ja, det finns åldersgräns. Viking tar emot medlemmar från och med 4 år och uppåt.

Ja, alla får provträna ett kostnadsfritt träningspass. Därefter räknas alla som fortsätter automatisk som medlemmar och är skyldiga att betala terminsavgift.

Load More

Fortsätt läsa mer kring FAQ.

Föreningsnummer: 43310-68
Bankgiro: 400-4594
Organisationsnummer: 802445-1687

Vi tar inte emot anmälan för medlemskap via detta formulär. Önskar du anmäla dig till terminen var god fyll i detta formulär.

Hitta hit

KML-LogoFullscreen-LogoGeoRSS-Logo
Anläggningar

laddar karta - vänligen vänta...

Dalarö: 59.137200, 18.407500
Jordbro: 59.141563, 18.134335
Handen: 59.170100, 18.153200