Nogrannt utvalda instruktörer

Stöd Taekwondo klubb Viking

Varje stöd är viktigt för oss och vi uppskattar all form av gåvor och sponsringar. 

Genom att bli en sponsor till Viking stödjer du vårt aktiva arbete i att bedriva en kampsportsverksamhet som riktar sig mot barn och vuxna i alla åldrar oavsett förutsättningar. Vårt mål är att erbjuda rolig, mångsidig och tuff träning som ska främja en aktiv och hälsosam livsstil. Taekwondo är en sport som de senaste åren haft en kraftig tillväxt och har enligt Riksidrottsförbundet den sport som haft störst tillväxt av kvinnliga utövare mellan 2011-2016. Taekwondo klubb Viking är stolta över sin utveckling och har idag en jämn kön- och åldersfördelning, något vi är väldigt måna om.

”Taekwondo klubb Viking ska vara den ledande Taekwondoklubben i Sverige präglat av en stark gemenskap född ur värme och bibehållen tradition.”

Varför sponsra Taekwondo klubb Viking?

Taekwondo klubb Viking startades 2009 och är idag den största Taekwondo föreningen i Haninge och en av de största kampsportsföreningarna i Haninge Kommun. Vi har snart 500 medlemmar där medlemmar och föräldrar dagligen tränar och vistas i våra lokaler. Vår lokal i Haninge är bland de största i landet och den utstrålar med kärlek och värme i en trevlig och öppen miljö. Vi har en aktiv idrottsverksamhet där vi regelbundet åker på flera stora tävlingar runt om i landet och arrangerar även egna tävlingar. Varje termin genomför vi graderingar, där elever får möjligheten att visa det de behärskar, där hundratals människor samlas vilket följs noggrant av stor publik.

Vi har varit nominerade tre gånger och vann en gång JIM-priset (jämställdhet, integration och mångfald) utdelad av Haninge kommun. Vi har även vunnit bästa klubb flera gånger på flertal tävlingar runt om i Sverige. Flera av våra medlemmar och instruktörer har varit nominerade i Idrottsgalan som årligen organiseras av Haninge Kommun.

Vår hemsida och sociala medier är välanvända hjälpmedel och används både för att sprida information, marknadsföring och för att förenkla kontakt med våra medlemmar och övriga besökare.

Som sponsor kan du välja hur du vill synas. Några förslag på hur ditt företag kan synas:

  • Banderoller och skyltar i lokalen
  • Logotyp på klubbkläder
  • Logotyp på hemsida

Vid frågor, kontakta nicolina@tkdviking.se

Sponsringsnivåer

Vi har fyra sponsornivåer: brons, silver, guld och diamant.

Brons Silver Guld Diamant
1-4999 kr 5000- 9999 kr 10 000-29 999 kr 30 000 kr eller mer

Sponsorer

Diamant

Vill du blir vår nästa diamant-sponsor?

Guld

Silver

Brons