Svenska cupen 3 – 2018

Från vänster: coach Mome, Stella, Adam, Aksel, Ayoub, Najib.

TK Viking åkte till årets sista SvC med 5 vikingar. Först ut på mattan var Adam efter månader med uppehåll som gjorde en exemplarisk match. Tyvärr räckte resultatet inte till men han är revanschsugen och längtar efter SM denna helg. Därefter var det dags för Stella. Stella har visat en otroligt stark utveckling genom terminen, hon har viljan och är en förebild för våra tjejer på klubben. Denna gång fick hon nöja sig med ett brons. Sedan var det Najibs tur och som vanligt presterar han på hög nivå och visar återigen att han kan hålla sig på den nivån. En jämn match med fina huvudträffar men sista sekunderna vändes matchen till motståndarens fördel och det blev en brons för vår del. Med lite vila och lunch var det dags för Ayoubs andra elit tävling. Han kämpade igenom matchen men motståndaren var mer erfaren och Ayoub fick åka hem med ett brons och erfarenhet i bagaget. Sist ut var våran Aksel som gjorde en bra match med tanke på hans första elit tävlingar. Den nivån är svår att upprätthålla men Aksel kämpade och är redan på hugget till SM.

Bra jobbat allihopa. Kom ihåg att ni gjorde ert bästa och det räcker gott och väl för oss coacher. Det finns alltid en ”nästa gång” så ladda om och i SM plockar vi hem bättre resultat.

/ Mome, Nicolina, Zeid