Information till alla medlemmar

Hej, alla!

Under denna vecka kommer vi påbörja vår försäljning av tandborstar. Detta gör vi för att finansiera en del av tävlingsverksamhet, avslutningar, klubbtävlingar m.m. Tandborstar är av märket Jordan, som redan är beställda och levererade. Jordan är ett världsledande företag när det gäller munhygienprodukter. Vi har två produkter:
– 3-pack vanliga tandborstar: säljs för 60 kr
– 1-pack barntandborstar: säljs för 30 kr

Det fungerar på följande sätt:
– Försäljningen startar på tisdag och vi har fram till 27 maj att sälja dessa.
– Medlemmar eller deras föräldrar hämtar minst 3 förpackningar (3-pack) och en barntandborste (1- pack) och betalar sina tandborstar i receptionen.
– Dalarö och Vendelsö kommer få sina förpackningar levererade till respektive lokal och betalningen kan göras per Swish/inbetalning på kontot.
– Ett 3-pack kostar 60 kr och 1-pack barntandborste kostar 30 kr. Varje medlem köper 3 + 1 förpackningar för totalt 210 kr och säljer sedan dessa vidare för lika mycket pengar. De som vill och vågar kan så klart köpa fler än 3 +1 förpackningar och det går självklart att köpa de i flera omgångar. Man kan börja med 4 förpackningar och när man har sålt dessa köper man några till och börjar om. Målet är att sälja så många som möjligt. För varje såld förpackning tjänar klubben hälften av försäljningspriset.
– De tre personer som säljer flest tandborstar får varsin Team Viking t-shirt!

Förslag och tips:
– Köp 4 förpackningar i receptionen och gå ut till alla du känner och fråga om de är intresserade. Visa produkten och förklara att de kostar 60 respektive 30 kr och att du säljer det för din förening. Sälj tandborstarna men om du märker att de vill köpa fler, skriv upp deras namn och antal och köp fler i receptionen. Det finns inga begränsningar, så sälj gärna så många ni kan.

Lycka till alla!