Träningstävling 2018

I lördags var det äntligen dags för vår träningstävling “Battle of the Vikings” – för tredje året i rad. Denna gång slog vi rekord i antalet tävlande med cirka 70 medlemmar i olika åldrar. Det var många av dessa som kom för att tävla i både kamp och poomsae. Det var en riktigt fartfylld dag, minst sagt!

Dagen började klockan 9 med gemensam uppvärmning och slutade vid 13:00 med diplomutdelning. I kamp hade vi många juniorer och seniorer, vilka kämpade på för fullt match efter match. Även våra nybörjare gjorde bra ifrån sig på mattan och imponerade riktigt mycket! I poomsae hade vi många miniorer som var modiga att ställa upp och genomföra flera mönster inför publik. Det var nervöst men, återigen, wow! Vilka grymma sparkar och tekniker! Grymt bra jobbat.

Vi hoppas alla som var med blev nöjda och tyckte detta var ett lärorikt träningstillfälle.

Styrelse och medverkande coacher tackar för en trevlig träningstävling!