Svenska cupen 3

Den 3 december var våra tävlanden i Malmö på årets sista tävling, Svenska cupen 3. Denna gång hade vi 6 deltagare som återvände med 3 medaljer.

Sandro lyckades ta sig högst upp på pallen denna gång. Stabil insats hela vägen och bra genomförda matcher. Sandro har under bara ett år visat en otrolig utveckling och framtiden ser ljus ut! Grattis till guldet Sandro!

Najib och Mome tog sig till finalen och lyckades få med sig en silver medalj. Båda är nya i seniorklassen så förväntningarna var inte höga men de gjorde bra ifrån sig. Grattis till silver Najib och Mome!

Yazan, Adam och Aimen har tyvärr inte lyckas ta medalj men de bjöd på riktigt bra matcher. Väldigt roligt att se att alla fortsätter utvecklas och börjar mer och mer ta för sig. De har vunnit flera matcher och några var riktigt nära så det dröjer nog inte länge innan grabbarna börjar skörda medaljer.

Bra jobbat alla, nu laddar vi för vårterminens tävlingar!