11 juni, 2020

Kostnadsfri sommarlovsskola

Vill ditt barn träna kostnadsfri taekwondo i sommar – med chans till gradering? För fjärde året i rad återvänder Taekwondo klubb Vikings populära somarrlovsskola. Under vecka 29-30 håller vi en sommarskola öppen för alla, både nya och befintliga medlemmar från 7 till 11 år. Varje vecka bjuder på träning och teori blandat med lek och skoj – med andra ord blir det en lärolik och rolig träning. Vi tränar måndag-torsdag varje vecka (kostnadsfritt). Veckan avslutas på fredag med gradering 9:00-11:00. Kostnad för gradering ingår inte i den kostnadsfria sommarlovsskolan.

Vi är glada att informera om att Haninge Kommun sponsrar träning på sommarlovsskolan detta år vilket innebär att sommarlovsskolan är helt kostnadsfri måndag-torsdag.

PLATS OCH TID

📍 Taekwondo klubb Viking
Hantverkarvägen 25B
136 44 Handen

🗓 Vecka 29: 19-23 juli
Vecka 30: 26-30 juli
OBS! Fredagen är avsatt för gradering. För mer information och pris för gradering, samtala med instruktör eller receptionist.

Vecka 29
Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag
Aktivitet Träning
(gratis)
Träning
(gratis)
Träning
(gratis)
Träning
(gratis)
Gradering
Tid 9-13 9-13 9-13 9-13 9-11

Vecka 29 är fullbokad.

Vecka 30
Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag
Aktivitet Träning
(gratis)
Träning
(gratis)
Träning
(gratis)
Träning
(gratis)
Gradering
Tid 9-13 9-13 9-13 9-13 9-11

Pga. avbokning finns platser kvar!

Det går bra att lämna barnen från och med kl. 8.30. Lämning och hämtning sker på Taekwondo klubb Viking, Hantverkarvägen 25B, Handen.

GRADERING

Sommarlovsskola

En gradering består av fysiska och teoretiska prövningar som genomförs i slutet av varje termin.

För att klara graderingen krävs det att eleven, förutom framgångsrikt genomfört samtliga aspekter under graderingen, också aktivt deltagit på träningarna under terminen. Vid lyckad gradering erhålles ny bältesgrad.

Load More

Graderingen är fredagen den 23 juli samt fredagen den 30 juli, 9:00-11:00. Graderingen är för deltagare som innehar vitt till och med blått bälte med full närvaro under samma vecka (måndag-torsdag).

ANMÄLAN

Man kan anmäla sig till enbart en vecka i taget – så att alla har möjlighet att få delta. Önskar ni delta på två veckor måste vi se över om plats finns. Anmälan är obligatoriskt och varje medlem måste delta under minst en hel träningsvecka – det går med andra ord inte att anmäla sig för en dag i taget.