Avslutningsfest

Coacher på avslutningsfest

Glada coacher på avslutningsfesten

Igår, den 5 juni, var det dags för årets sista evenemang, vår återkommande avslutningsfest.

Som vanligt var det fullt med folk, både medlemmar men också era syskon, föräldrar, släkt och en och annan vän. Det var så klart otroligt roligt att träffas och prata, träffas och ha kul! Stort tack för en fantastisk avslutning och så klart för hela terminen. Om vi blickar bakåt lite så ser vi vårterminen bestående av nya och gamla coacher i perfekt samarbete, tävlingar med riktigt bra resultat, nya grupper och en massa framtidsplaner. Inom några dagar hoppas vi få några besked som för oss vidare på nya äventyr.

Vår viktigaste ledordet var, är och kommer förbli “UTVECKLING”! Massor av utveckling såg vi på graderingar senaste två dagar så vår uppfattning är att vi är på rätt väg. Vi vill tacka er, varenda en av Vikingar inkl. föräldrar, syskon mm för all stöd, kärlek och goda råd! Tack att vi får låna era barn och tack för terminen och för all beröm och presenter vi fick på avslutningen.

Ni är verkligen vår alldeles egna stora fantastiska familj!