Gradering – vårterminen 2018

Återigen var det dags för avslutande gradering och denna gång hade vi cirka 150 elever som skulle graderas. Graderingen delades upp på två dagar, lördag och söndag den 2-3 juni. Alla tränade hårt och målmedvetet för att förbereda sig så bra som möjligt och resultatet märktes. Eleverna testades i allt från teknik till kamp, bjöd på synkroniserade poomsae, häftiga krossteknik och var förberedda på de svåraste teoretiska frågor. Graderingsinstruktörer var Dario Jovic, Patric Billsjö och Nicolina Jovic.

Utvecklingen är helt fantastisk och vi passar på och tackar alla instruktörer för deras grymma insats och engagemang.

Stort tack alla för denna termin – det är ni som gör oss bra.

Höstterminen börjar den 3 september och glöm inte anmäla er till TK Viking kostnadsfria sommarskola som går vecka 31-33. Ses i september!