Tävlingar på gång!

Snart är det dags för vårens två av våra favorit tävlingar, Wermdö open (5 maj) och Lomma cup (12-13 maj). Från och med idag kommer vi ta emot anmälningar för Wermdö open och Lomma cup. Blanketter kommer finnas tillgängliga i receptionen i Haninge fram till 20 april – hämta ut en sådan per person, fyll i alla uppgifter och skriv tydligt.När blanketten är ifylld och underskriven lämna in den i receptionen till Robin, Nicolina eller Mome. Dalarögruppen kan lämna blanketter till Dario, Vendelsögruppen kan lämna blanketter till Mome. På blanketter står all information kring kostnader, datum och annat bra att veta. Anmälan är bindande d.v.s. de som anmäler sig och inte kan åka får inga pengar tillbaka.

Wermdö

 • Gustavsberg, utanför Stockholm, 5 maj.
 • Invägning på fredag, 4 maj samling kl 16:00 utanför Wermdö hallen.
 • Tävling hela lördag från kl 09:00 till ca 18:00 och efter det är vi klara och alla åker hem.
 • Endast kamptävling, ingen poomsae.
 • Alla har egen utrustning med sig, finns att köpa i receptionen. Finns ett begränsat antal låneutrustning som lånas mot deposition.

Lomma

 • Lomma, Skåne, 12-13 maj.
 • Tävling i både kamp och poomsae.
 • Gemensam resa med hyrd buss inkl. chaufför.
 • Vi åker 07:00 fredag den 11 maj d.v.s. barn/vuxna måste ha ledigt från skolan/arbete och kommer tillbaka sent på natten mellan söndag och måndag.
 • Invägning på fredag kväll, ca 18:00 d.v.s. vid ankomst i Lomma.
 • Tävling både lördag och söndag.
 • Övernattningen är i två hyrda skolsalar d.v.s. man ska ha med sig liggunderlag, sovsäck och annat när man sover på golvet. Om man väljer att övernatta på andra ställen (hotell, vandrarhem m.m.) är det helt ok men meddela oss det så vi kan boka rätt antal skolsalar. Alla som väljer att bo på hotell betalar boendet själva och transporten mellan hotellet och hallen.
 • Om föräldrarna vill följa med (Lomma) är det helt ok men vi kommer prioritera tävlande, i mån av plats i bussen kan föräldrarna åka. Först till kvart som gäller. Föräldrar och tävlande betalar samma pris för resan.
 • Minderåriga bör inte åka själva. När det inte är möjligt behöver föräldrarna själva utse en person som ansvarig. I sådana fall hämta en blankett i receptionen där man förtydligar vem/vilka som tar ansvaret för barnet under resan. På sådant sätt säkerställer vi att alla barn har en målsman och ser till att barnen klarar av resan så bra som möjligt.
 • Alla har egen utrustning med sig, saknar man något finns allt att köpa i receptionen. Det finns ett begränsat antal låneutrustning som lånas mot deposition.