Schema vårterminen 2017

Schema VT17

Nytt schema inför vårterminen 2017

Hej alla!

Som ni redan vet så börjar vårterminen den 6 februari i Haninge och den 12 februari på Dalarö och i Huddinge. Planeringen är klar och schema/listor har skickats ut till alla nya och gamla medlemmar.
Hör av er om ni inte har fått det, kan bero på att vi inte har rätt mailadress eller liknande.

Nytt för denna termin är att vi har extra pass på tisdagar och torsdagar då alla barn upp till 12 år är välkomna att öva på det man behöver. Innan tävlingar kommer man öva på kamp och under graderingstider kommer man öva på poomse. Detta är för att ge barnen extra möjlighet att utvecklas, repetera och lära sig lite nytt. Gruppen tränas av Najib och Sandro.
Vi har också lagt till en extra grupp på söndagar 13-15:00 för alla vuxna (över 12 år) då man riktar in sig på kampträning.

Båda barnens och vuxnas extra pass hålls i Jordbro och är öppen för alla våra sektioner (Haninge, Dalarö och Huddinge). Gruppen tränas av Mome och Adam.
En till grupp skapades, Seniorgruppen. Det är en vuxengrupp där de flesta är 25 år och uppåt och tränar rekreativt dvs är inte tävlingsinriktade. Gruppen tränas av Patric B och Lasse.

Hör av er om ni har frågor/funderingar.

Varmt välkomna till vårterminen!
Med vänliga hälsningar
Styrelse