Viking Black Belt camp

Black belt camp

På bild från vänster: Mome-graderingsinstruktör, Melissa 1 dan, Robin 2 dan, Linnea 2 dan, Patric 2 dan, Zeid 2 dan, Lasse 3 dan, Najib 2 dan och Dario-graderingsinstruktör.

I lördags hade vi vår återkommande ”Viking Black Belt camp”. Denna gång var det dags för Melissa att försöka ta den efterlängtade 1 dan medan Patric, Linnéa, Zeid, Najib och Robin siktade på 2 dan. Och sist men inte minst Lasse som skulle gå till 3 dan. Dagen började som vanligt med en kurs del där vi gick igenom allt som skulle ingå i graderingen. Eleverna fick gå igenom det de har förberätt och fick råd med eventuella ändringar osv. Efter lunch startade graderingsdelen där alla fick visa sina färdigheter. Graderingsinstruktörer var Master Dario Jovic, 4 Dan och Master Mohamed Ali, 2 Dan. Graderingen blev väldigt lyckad och alla kandidater klarade sina prover. Precis som vid alla andra graderingar finns det saker att jobba på men alla elever visade god kunskapsnivå och rätt inställning!

Graderingsinstruktörer valde att uppmärsamma 3 personer lite extra denna gång.

Patric och Lasse

Ni har genom er arbetssätt visat för alla våra elever hur en gradering ska genomföras! Ni gjorde ett gediget arbete genom att planera långt tid innan, träna länge och regelbundet, ta en sak i taget och alltid finnas där för varandra. På sådant sätt har ni inte lämnat något åt slumpen utan arbetat strukturerat och organiserat.
Ni satte den andra personen i första hand dvs ert mål var att den andra skulle lyckas. Ni såg inte ert eget bästa vilket ökade ännu mer er vänskap och viljan att lyckas.
Detta är något som alla i vår förening kan se som ett fantastiskt exempel på vänskap, samarbete och utomordentligt förberedelse för en uppgift. Ni inspirerar!

Linnéa

Att få se dina imponerande färdigheter på graderingen är ett rent nöje! Din teknik har varit fantastiskt tidigare men nu har du överträffat dig själv. Tekniskt korrekt in i minsta detalj, elegant, vackert men samtidigt med rätt styrka och pondus! Du har utvecklat den så viktiga kraften i varje spark/slag som många saknar och har en perfekt balans mellan kraft, flexibilitet och avslappnade rörelse. Inte att förglömma den avslutande krosstekning då du visade bland annat en mental styrka och mognad! Du har med andra ord visat både tekniskta och mentala förmågor på väldigt hög nivå och är en fantastisk förebild för alla i vår förening!

Hela föreningen tackar er alla för väl genomförd gradering! Stort grattis!