Vinnare av Årets eldsjäl 2020 🏆

 

I tisdags fick vi finbesök av idrotts- och fritidsnämndens ordförande Nicole Forslund – Liberalerna och Anen Makboul som kom för att se vår verksamhet, projekt Meningsfull Fritid, samt för att dela ut priset för Årets eldsjäl 2020. Ordförande och headcoach för TK Viking, Dario Jovic, var nominerad och vann 🏆🥋❣️ Hela föreningen är mycket glada och stolta över att hans stora engagemang, arbete och brinnande intresse för föreningslivet – stort grattis från oss alla! Här kommer ett kort utdrag från Liberalernas Facebook-sida:

 

Årets eldsjäl – Dario Jovic från Taekwondo klubb Viking.
Dario har under många år gjort betydelsefulla insatser för många av Haninges barn och ungdomar. Med ett stort engagemang och vilja att skapa positiva förutsättningar för fler barn och unga ska kunna ha tillgång till idrott och gemenskap. ”Han har skapat skillnad i flera ungas liv” säger personen som nominerat Dario i kategorin ”Årets eldsjäl”.